Двополюсна промислова політика і завдання розвитку галузевої інфраструктури - Ткач, К.І. (Економічні інновації, 2010)
Автор аналізує і обґрунтовує галузеву інфраструктуру, як системну категорію двополюсної промислової політики, яка віддзеркалює системне економічне явище, що безпосередньо впливає як на ефективність промислового виробництва, так і на умови його відтворення. Пропонується розвивати інноваційну інфраструктуру як окрему галузь у виробничо-технологічній формі. The author analyzes and proves a branch infrastructure, as a system category of bipolar industrial policy, which reflects system economic event which influences, both efficiency of industrial production, and on conditions of its formation. Suggests to develop innovative structure, as separate branch in the technological form.