Інституційний механізм реалізації екологоорієнтованих стратегічних планів розвитку територіальних економіко-екологічних систем - Хумарова, Н.І. (Економічні інновації, 2010)
У статті визначено сутність інституційного механізму реалізації екологоорієнтованих стратегічних планів розвитку територіальних економіко-екологічних систем. Визначено цільові настанови зазначеного механізму. Запропоновано принципи та розглянуто основні складові інституційного механізму, що забезпечують узгодження екологічних, соціальних та економічних інтересів суб’єктів ТЕЕС. The article defines the essence of the institutional mechanism ecological strategic plans for regional economic and ecological systems. Guidelines were elaborated this mechanism. Principles and examines the main components of the institutional mechanism to ensure coordination of environmental, social and economic interests of TEES.