Інновації в енергозбереженні як засіб підтримання енергетичної безпеки держави - Юдін, М.А. (Економічні інновації, 2010)
Проведено аналіз інновацій у світовому енергозбереженні, на основі яких необхідно будувати енергетичну стратегію держави. Розглянуто можливі шляхи використання інновацій в енергозбереженні, а також альтернативних джерел палива в українській економіці The analysis of innovation in the global energy supply on which a state energy strategy should be built, possible ways of usage innovation and alternative fuel sources in the Ukrainian economy are discovered.