Мутанты Nicotiana sylvestris L., устойчивые к изопропил-N-фенилкарбамату, обладают повышенной стабильностью ЦОМтов - Стельмах, О.А.; Емец, А.И.; Блюм, Я.Б. (Цитология и генетика, 2007)
Путем селекции in vitro с использованием γ-облучения получены мутанты N. sylvestris с устойчивостью к изопропил-N-фенилкарбамату (ИФК) – гербициду фенилкарбаматного ряда. By in vitro selection using γ irradiation the N. sylvestris mutants resistant to isopropyl-N-phenylcarbamate (IPC) – herbicide from phenylcarbamate class have been obtained. Шляхом селекції in vitro з використанням γ-опромінення отримано мутанти N. sylvestris зі стійкістю до ізопропіл-N-фенілкарбамату (ІФК) – гербіциду фенілкарбаматного ряду.