Чинники цінової стабілізації зернового ринку України - Нікішина, О.В. (Економічні інновації, 2011)
Досліджено економічну природу ключових цінових чинників, проаналізовано еластичність попиту та пропозиції зернових культур. Обґрунтовано головні напрями реформування механізму державного цінового регулювання, орієнтовані на активізацію відтворювальної функції внутрішнього ринку зерна. The explored economic nature key price factor, is analyzed resilience of the supply and demand grain. The motivated main of the direction to transformations of the mechanism of the state price regulation, oriented on activation of the functions reproducing the home market grain.