Стратегічне управління як основа забезпечення економіко-екологічної безпеки підприємств трубопровідного транспорту - Андрєєва, Н.М.; Мартинюк, О.М. (Економічні інновації, 2011)
У статті проаналізовано проблеми економіко-екологічної безпеки функціонування підприємств трубопровідного магістрального транспорту, розглянуто економічні інструменти забезпечення економіко-екологічної безпеки його функціонування, запропоновано систему оціночно-аналітичних інструментів реалізації екологічно орієнтованого управління транспортним підприємством. The article analyzes the problems of economic-environmental safety operation of main pipeline transportation, are considered economic instruments to ensure the economic and environmental safety of its operation, proposed a system of evaluative and analytical tools for the implementation of environmentally oriented management of the transport company.