Проблеми удосконалення податкового регулювання розвитку малого і середнього підприємництва в Україні - Бутенко, А.І.; Шлафман, Н.Л. (Економічні інновації, 2011)
У статті розглянуто проблеми та запропоновано напрямки удосконалення податкового регулювання розвитку малого і середнього підприємництва в Україні. Problems are considered and directions of perfection of the tax adjusting of development of small and middle enterprise are offered in Ukraine.