Напрямки реструктуризації рекреаційно-туристичного комплексу Одеського регіону - Воробйова, О.А.; Дишловий, І.М. (Економічні інновації, 2011)
В статті проаналізовано сучасний стан рекреаційної та туристичної діяльності в Одеській області; розглянуто потенційно ефективні напрямки і очікувані результати трансформаційних перетворень регіонального рекреаційно-туристичного комплексу та необхідні дії щодо проведення його реструктуризації. The article analyzes the current state of recreation and tourism in the Odessa region, considered a potentially effective directions and anticipated results for transformational change of the regional recreation and tourist complex and the necessary actions for the restructuring of its.