Теоретичні та методологічні питання формування реєстру конкурентних переваг та відставань регіону - Горячук, В.Ф. (Економічні інновації, 2011)
У статті запропоновано методичний підхід та побудовано узагальнене поняття конкурентоспроможності регіону, запропоновано методичний підхід до формування реєстру конкурентних переваг та відставань регіону. In article the methodical approach is offered and based the generalized definition of concept of competitiveness of region is generated, the methodical approach to formation of the register of competitive advantages and lags of region is offered.