Поэтапно-структурированный подход к диагностированию и реструктуризации предприятия - Карпинская, А.В. (Економічні інновації, 2011)
Розглянуто сучасні моделі реструктуризації підприємства. Запропоновано й обґрунтований поетапно - структурований підхід до діагностування й реструктуризації підприємства. Modern models of restructuring of the enterprise are considered. The stage by stage-structured approach to diagnosing and enterprise restructuring is offered and proved.