Сучасні ринкові трансформації: особливості виникнення мережних ефектів - Коваль, В.В. (Економічні інновації, 2011)
В статті розкриті основні положення взаємообумовленості принципів і закономірностей у розвитку мережного ринку та впливу на нього інфокомунікацій з урахуванням інтенсивного використання мережних ресурсів. Досліджуються сучасні ринкові трансформації, зумовлені виникненням мережних ефектів. The article deals with basic principles and provisions of correlation patterns in the development of the network market and the impact of infocommunications subject to heavy use of network resources. Investigates the current market transitions, due to the emergence of network effects.