Транспортна інфраструктура як складова інноваційного потенціалу регіону - Колодинський, С.Б. (Економічні інновації, 2011)
Розглянуто сутність транспортної інфраструктури регіону в умовах формування та розвитку інноваційного потенціалу регіональної економіки. Обґрунтовано необхідність формування стратегічних напрямків розвитку транспортної інфраструктури на інноваційних засадах. The essence of the region's transport infrastructure in the formation and development of innovative potential of the regional economy. The formation of strategic directions of development of transport infrastructure on innovative principles.