Децентралізація функцій управління як елемент механізму регіонального розвитку - Циналєвська, І.А. (Економічні інновації, 2011)
Розглянуто проблему децентралізації функцій управління регіональним розвитком. На підставі наведеного зарубіжного досвіду, здійснено вибір функцій, які, могли б бути реалізовані на рівні обласних державних адміністрацій України. The problem of decentralization of regional development control functions is considered. By virtue of the resulted foreign experience, the choice of functions which, in our opinion, could be adopted at the regional state administrations of Ukraine is carried out.