Формирование нового качества социально-экономического развития городов и регионов (методологические и прикладные аспекты исследования) - Степанов, В.Н.; Шуличенко, Н.В. (Економічні інновації, 2011)
У статті в рамках еволюціонистики як загальної теорії розвитку розглядаються деякі методологічні положення і прикладні аспекти формування нової якості розвитку міст і регіонів. Особлива увага приділяється концепту якості життя як домінанти стійкої еволюції розвитку міст і регіонів. In the article some methodological positions and applied aspects of forming of new quality of development of cities and regions are examined within the framework theory of evolution as the general theory of development. The special attention is spared to concept of quality of life as dominants of steady evolution of development of cities and regions.