Євген Коновалець про підготовку ІІ конгресу ОУН - Черченко, Ю. (Український визвольний рух, 2013)
Стаття присвячена діяльності Євгена Коновальця щодо підготовки проведення другого Конгресу ОУН. Також публікуються листи Є. Коновальця та
М. Сціборського за березень 1938 р., в яких йдеться про підготовку Конгресу. The article depicts Yevhen Konovalets’ deeds preparing the Second congress of
the OUN. Correspondence between Y.Konovalets and M.Stsiborskyi in March,
1938 about the Congress is published.