Василь Галаса та Марія Савчин: гендерні особливості сприйняття підпільної боротьби ОУН - Прокопов, В. (Український визвольний рух, 2013)
У статті аналізується жіночий та чоловічий погляд на боротьбу ОУН та УПА на основі мемуарної спадщини Василя Галаси та Марії Савчин. The article examines women's and men’s point of view on the struggle of the OUN and the UPA. Memoirs by Vasyl Halasa and Maria Savchyn are the basis for it.