Гаврилів І. Західна Україна у 1921—1941 роках: нарис історії боротьби за державність: монографія - Футала, В. (Український визвольний рух, 2013)
Рецензія на книжку: Гаврилів І. Західна Україна у 1921—1941 роках: нарис історії боротьби за державність: монографія. — Львів: Вид-во Львівської політехніки, 2012. — 472 с. Havryliv I. Western Ukraine in 1921—1941: the sketch of the struggle
for statehood: monograph.— Lviv: Lviv Polytechnic Publishing House,
2012.—472 p.