Magnum opus про український визвольний рух - Ісаюк, О. (Український визвольний рух, 2013)
Рецензія на книжку: Патриляк І. «Встань і борись! Слухай і вір… »: українське націоналістичне підпілля та повстанський рух (1939—1960 рр.): Монографія /
Центр дослідження визвольного руху. — Львів: Часопис, 2012. —
592 с. Patrylak I. «Stand up and Fight! Listen and trust…»: Ukrainian nationalist
underground and insurgent movement (1939—1960): Monograph
/ Center for Research on the Liberation Movement.— Lviv: Chasopys,
2012.— 592 p.