Отбор изданий в процессе комплектования библиотеки высшего учебного заведения - Семененко, Л.П. (Кримський науковий центр НАН України і МОН України, 2004)
Рассматриваются критерии и этапы принятия решений в текущем комплектовании, а также возможности использования информационных технологий в автоматизации процессов комплектования фондов библиотек высших учебных заведений. Розглядаються критерії та етапи прийняття рішень в поточному комплектуванні, а також можливості застосування інформаційних технологій в автоматизації процесів комплектування фондів бібліотек вищих навчальних закладів. The author discusses the criteria and stages in current acquisition, as well as the possibilities of information technology in the computerization of the acquisition process.