Зовнішньоекономічні аспекти в удосконаленні відносин підприємств АПК - Березіна, Л.М. (Економічні інновації, 2011)
Розглянуто зовнішньоекономічні трансформації функціонування агропромислового комплексу України та їх вплив на формування ефективних відносин між його суб’єктами. It is considered foreign economic transformations of Ukrainian agro-industrial complex functioning and their impact on the forming of the effective relations between its subjects.