Інформаційні технології як інструментарій сучасних трансформаційних зрушень у розвитку регіонів - Біліченко, С.П. (Економічні інновації, 2011)
Розглянуто основні моменти впливу інформаційних технологій на розвиток регіонів. Обґрунтовано рекомендації широкого впровадження інформаційних технологій у всіх сферах життя для гідного економічного розвитку регіонів і всієї країни в цілому. The basic moments of influence of information technologies are considered on development of regions. Recommendations of wide introduction of information technologies are grounded in all spheres of life for deserving economic development of regions and entire country on the whole.