Актуальні питання пенсійної реформи в Україні - Жовнір, С.М. (Економічні інновації, 2011)
Досліджено проблемні питання і дисбаланси сучасного пенсійного забезпечення населення України, визначено ризики і першочергові кроки реформування пенсійної системи. Problem questions and disproportions of the modern pension system in Ukraine are research, the risks and the primary steps of reform of pension system are determined.