Стратегія розвитку оптових ринків сільськогосподарської продукції в Україні - Лисюк, В.М. (Економічні інновації, 2011)
У статті викладені дослідження світового досвіду створення оптових ринків сільгосппродукції (ОРСП). Пропонується стратегія будівництва мережі оптових ринків, яка має базуватись на розробленому автором методичному підході розрахунків техніко-економічних параметрів ОРСП з метою оптимізації інвестиційних ресурсів та прискорення процесу створення мережі ОРСП в Україні. In the article the expounded researches of world experience of creation of wholesale markets agricultural produce. Strategy of building of network of wholesale markets, which must be based on the methodical approach of calculations of them developed an author TEP, is offered.