Необходимость инновационного развития как условие экономического роста экономики Украины - Макеева, Е.А.; Скороход, И.П. (Економічні інновації, 2011)
Розглянуто головні складові інновацій як фактора зростання національних економік і підприємств. Досліджено стан сучасних проблем та перспектив інноваційного розвитку економіки України. The main constituents of innovations are considered as the factor of growth of national economies and enterprises. It is investigational the state of modern problems and prospects of innovative development of economy of Ukraine.