Целеполагание как технология повышения эффективности управления развитием региона - Молина, Е.В. (Економічні інновації, 2011)
У статті представлений аналіз поняття «цілепокладання» і пов'язаних з ним понять у контексті стратегічного планування розвитку регіону, обґрунтовано необхідність використання інноваційних технологій у процесах виявлення, формування, вибору, обґрунтування, затвердження цілей його соціально-економічного розвитку, виходячи з інтересів основних суб'єктів цілепокладання та посилення ролі нематеріальних цілей розвитку. The article presents the analysis of the concept of "goal setting" and associated concepts in the context of the strategic planning of regional development, the necessity of the use of innovative technologies in the identification, formation, selection, justification, adoption targets of the socio-economic development due to the interests of key stakeholders and strengthen the role of nonmaterial development goals.