Пріоритети державного регулювання зернового ринку України - Нікішина, О.В. (Економічні інновації, 2011)
Визначено особливості та недоліки діючого механізму державного регулювання внутрішнього ринку зерна. Обґрунтовано пріоритетні напрями його реформування, орієнтовані на активізацію відтворювальної функції зернового ринку. The certain particularities acting mechanism of the government regulation of the home market grain. The are motivated priority directions to his reformations, oriented on activation of the functions reproduction market grain.