Дніпропетровці в Українській Повстанській Армії - Куделя, Д. (Український визвольний рух, 2003)
Це дослідження вдалося закінчити лише завдяки підтримці професора Богдана КРАВЧЕНКА, за що автор висловлює йому свою глибоку подяку.