Вплив розвитку сектору інформаційних технологій на трансформаційні зрушення в економіці України - Сараєва, І.М.; Носова, Н.І. (Економічні інновації, 2011)
Розглянуто вплив розвитку сектору інформаційних технологій на трансформаційні зрушення в економіці України. Досліджено стан розвитку інформаційного сектору, визначено його сильні й слабкі сторони та можливості подальшого розвитку. Influence of information technologies sector development on transformational shifts in economy of Ukraine is considered. The conditions of information technologies sector development are investigated, are defined its strong and weak features and possibilities of its further development.