Передумови створення інноваційної інформаційної мережі регіону: роль вищих навчальних закладів - Січкаренко, К.О. (Економічні інновації, 2011)
У статті розглянуто механізми залучення вищих навчальних закладів до інноваційної діяльності в регіоні. Досліджено питання включення університетів до регіональної інноваційної інфраструктури регіону шляхом їх об’єднання у інноваційну інформаційну мережу. Проаналізовано іноземний та український досвід розбудови інноваційних мереж освітніх закладів. The article reviews the mechanisms of involvement of universities to innovation in the region. The question of inclusion of universities in regional innovation infrastructure in the region by combining innovative information network. Analysis of foreign and Ukrainian experience of building networks of innovative schools.