Заощадження як фінансове джерело нагромадження основного капіталу - Фомішина, В.М.; Фомішин, С.В. (Економічні інновації, 2011)
Розглянуто сучасні теоретичні і прикладні питання нагромадження основного капіталу в Україні. Показано, що недостатня інвестиційна і інноваційна активність господарюючих суб’єктів значною мірою зумовлена нестачею фінансових ресурсів, основу формування яких складають заощадження інституційних секторів економіки. In the article up-to-dated theoretical and applied issues of a basic capital in Ukraine are examined. It is shown that lack of investment and innovative activity of economic entities is caused due to lack of financial resources, which constitutes are the basis of institutional savings sectors.