Регіональні особливості трансформації аграрного сектора та сільських територій Причорномор’я - Барановський, М.О.; Барановська, О.В. (Економічні інновації, 2011)
Проаналізовані регіональні особливості розвитку аграрного сектора Причорномор’я на початку ХХІ ст., розкриті його галузево-структурні та територіальні трансформації, охарактеризовано залежність між розвитком аграрної сфери і сільських територій, окреслені шляхи подальшого розвитку сільського сектора регіону. The regional peculiarities of the development of the agrarian sector of the Black sea region at the beginning of the 21 century are analyzed, its sectorial, structural and territorial transformations are divulged, the dependence between the development of the agrarian sphere and rural areas is characterized, the ways for solving the further development of the region’s agrarian sector are described.