Проблеми та перспективи розвитку рекреаційно-туристичної діяльності в південних районах Одеської області - Воробйова, О.А. (Економічні інновації, 2011)
В статті наведено результати аналізу сучасного стану природних і культурно-історичних рекреаційно-туристичних ресурсів південних районів Одеської області, а також аналізу стану матеріально-технічної бази рекреаційно-туристичної сфери в зазначених районах. В роботі розглянуто існуючі негативні тенденції функціонування рекреаційно-туристичної сфери та виокремлено шляхи вирішення проблем розвитку рекреаційно-туристичної діяльності в регіоні. The results of analysis of the current state of the natural, cultural and historical recreation and tourism resources of southern Odessa region are given in the article, as well as analysis of material-technical base of recreation and tourism in these areas. The current negative trends in the operation of recreation and tourism are considered and ways to solve problems of development of recreation and tourism activities in the region are allocated.