Развитие туристско-рекреационного комплекса Крыма посредством инвестирования - Абдулхаиров, А.З. (Економічні інновації, 2011)
Розглянуто основні завдання інвестиційної політики республіканських органів влади щодо розвитку туристсько-рекреаційного комплексу АР Крим, охарактеризовано заходи, спрямовані на підвищення його привабливості для вітчизняних та іноземних інвесторів. In the article the basic tasks of investment policy of republican government on development of the tourism and recreation complex of Autonomic Republic of the Crimea are considered, and also the measures directed on the increasing of its attractiveness for domestic and foreign investors are described.