Екологічна інфраструктура транскордонних територій - Костецька, К.О.; Фурса, С.П. (Економічні інновації, 2011)
Наведено основні елементи екологічної інфраструктури транскордонних територій. Розглянуто основні еколого-економічні показники водогосподарської системи на транскордонному рівні. The basic elements of environmental infrastructure, cross-border regions. The basic ecological and economic indicators of water management system for cross-border level.