Оцінка рівня оплати праці науково-педагогічних працівників вищих начальних закладів України - Ломоносов, А.В. (Економічні інновації, 2011)
Розглянуті методичні основи оцінки рівня оплати науково-педагогічних працівників. Визначені показники, за допомогою яких повинна здійснюватися оцінка, а також запропоновані методи їх розрахунку. Methodological ground of evaluation of pay level of the academic staff are searched. Determining indicators which help to evaluate of pay level and methods of calculation are proposed.