Виробництво екологічно чистої продукції як основа визначення оптимальної стратегії розвитку суб’єктів господарювання регіону - Макаренко, С.М.; Олійник, Н.М.; Шарапа, І.В. (Економічні інновації, 2011)
Досліджено демографічну ситуацію на Херсонщині; чинники, що найбільше впливають на подальший розвиток суспільства і підвищення його добробуту. Обґрунтовано необхідність розробки та впровадження стратегії функціонування суб’єктів господарювання, яка базується на виробництві екологічно чистої продукції. Was investigated demographic situation on Kherson region; factors which have most influence on subsequent development of society and increase of his welfare. Grounded necessity of development and introduction of functioning strategy of business entity, which are based on a production of ecologically of clean products.