Інвестиційні проекти в сфері природокористування: види і перспективи реалізації - Рассадникова, С.І. (Економічні інновації, 2011)
Розглянуто проблеми розробки і реалізації інвестиційних проектів у сфері природокористування Українського Причорномор'я, запропоновано основні принципи розробки, узгодження та види інвестиційних проектів, на засадах проведеного SWOT–аналізу внутрішнього середовища проектів виявлено необхідні умови їх впровадження у сфері природокористування. The problems of developing and implementing investment projects in the Ukrainian Black Sea Nature, provides the main principles of development, coordination and types of investment projects, based on a SWOT-analysis conducted by the internal environment of the projects identified the necessary conditions for their implementation in nature.