Региональные стратегические ориентиры развития биоэнергетического сектора экономики - Кисеоларь, Н.Г. (Економічні інновації, 2011)
Розглянуто проблему формування енергетичної політики на регіональному рівні. Визначено проблемне поле регіональної біоенергетики, фактори впливу на обсяги спожитої енергії, особливості розвитку регіональних сегментів біоенергетичного сектору, критерії групування регіонів за ступенем біоенергетичного забезпечення, досліджено специфіку регіональних енергобалансів. The problem of energy policy at regional level. Defined problem of regional bioenergy field, influence on the amount of energy consumed, especially the development of regional segments of the bioenergy sector, the criteria for grouping regions by the degree of bioenergy, studied the specifics of the regional power balance.