Анализ факторов, определяющих развитие рекреационного хозяйства Крыма - Саломатина, Л.Н.; Байдак, А.В. (Економічні інновації, 2011)
Розглянуто основні чинники, що впливають на розвиток рекреаційного господарства Крима. Визначено чинники, які стимулюють розвиток рекреаційного господарства Криму і чинники, які обмежуюють його розвиток. Показано, що перспективний розвиток рекреаційного господарства Криму повинний здійснюватися на оснвові збалансованої взаємодії усіх розглянутих чинників. The paper reviews the factors which have influence on the Crimea’s recreational sector development. The authors distinguish between the factors which stimulate its development and those which it. It is shown that a perspective development of the Crimea’s recreational sector should be based on the balanced international of above factors.