Збройні загони Організації Українських Націоналістів на Бережанщині (вересень 1939 р.) - Руккас, А. (Український визвольний рух, 2004)
Ця публікація була підготована за сприяння Інституту Кеннана Міжнародного центру вчених імені Вудро Вільсона (Вашингтон, округ Колумбія, СІЛА). Погляди автора, викладені у цій статті, може не поділяти центр імені Вудро Вільсона.