Екологічне управління в сфері поводження з непридатними та забороненими до використання хімічними засобами захисту рослин - Хижнякова, Н.О.; Чабаненко, В.Т.; Карпенко, О.О. (Економічні інновації, 2011)
Розглянуто поточну ситуацію накопичення непридатних та заборонених до використання ХЗЗР. Доведено необхідність використання процедур екологічного аудиту як дієвого важелю управління в цій площині на засадах екологічної безпеки. We consider the current situation of accumulation of unsuitable and prohibited for use HZZR. The necessity of using the procedures of environmental auditing as an effective control levers in this area based on environmental safety.