Экономические последствия природно-климатических трансформаций на территории Украины (1997-2008 гг.) - Шурда, К.Э. (Економічні інновації, 2011)
В статті здійснено аналіз економічних наслідків природно-кліматичних трансформацій за 1997-2008 р.р. на території України, які викликані небезпечними проявами погодно-кліматичних факторів. Розглянуто надзвичайні ситуації природного характеру, що значно впливають на економічний розвиток України та її регіонів. The article analyzes the economic impact of nature-climatic transformations for years 1997-2008 in Ukraine, caused by the dangerous forms of weather-climatic factors. Considered emergencies of natural origin that significantly influences the economic development of Ukraine and its regions.