Земельно-майновий комплекс як об'єкт управління - Сидорченко, Т.Ф. (Економічні інновації, 2011)
Розглянуто систему управління, яка сформувалась на даний час у сфері земельно-майнових відносин, що дало можливість сформувати основні характеристики земельно-майнової політики в регіоні. Control system is considered formed now in the field of earth-property relations, that enabled to form basic descriptions of earth-property policy in a region.