Діагностика сучасного стану комплексного використання причорноморських територій в контексті нової поліфункціональної стратегії - Субчинська, О.М. (Економічні інновації, 2011)
Проведено діагностику сучасного стану використання причорноморських територій. Запропоновані заходи, щодо подолання існуючих проблем регіону та його подальшого розвитку. A diagnosis of the current state of use of Black Sea territory. Proposed measures to overcome existing problems of the region and its further development.