Теоретико-концептуальні положення інтегрованого розвитку прибережних територій Азово-Чорноморського регіону - Фоменко, В.А. (Економічні інновації, 2011)
Розглянуто теоретико-концептуальні та організаційні аспекти забезпечення екологічної рівноваги прибережних зон Азово-Чорноморського узбережжя. Обґрунтовано пропозиції щодо вдосконалення поняття «інтегроване управління прибережної захисної смуги». Considered theoretical-conceptual and organizational aspects of the ecological balance of coastal zones of the Azov-Black Sea coast. Justified proposals to improve the concept of "integrated coastal protection zones".