Теоретико-методологічні аспекти інноваційної діяльності підприємств - Адвокатова, Н.О. (Економічні інновації, 2011)
Розглянуті окремі питання теорії інноваційної діяльності підприємств, понятійні та методологічні засади, проблемні питання впровадження інноваційної діяльності. Наведено і розглянута інноваційна активність підприємств України 2000-2009 рр. Conceptual and methodological foundations of innovation in the economy. Presented and considered innovative enterprises of Ukraine 2000-2009.