Аналіз стану машинобудівної галузі Одеської області та напрямки її подальшого розвитку - Безнощенко, Н.О. (Економічні інновації, 2011)
Розглянуто та проведено аналіз сучасного стану машинобудівної галузі Одеської області. Виділено основні проблемні аспекти її подальшого розвитку та шляхи їх подолання. Обґрунтовано подальші напрямки розвитку промисловості регіону. The actual state of machine-building industry of the Odesa area is considered and analysed. Basic problem aspects of its subsequent development and ways of their overcoming are selected. Subsequent directions of development of industry of region are grounded.