Аналіз стану виробничої інфраструктури Херсонського регіону - Власенко, Г.О. (Економічні інновації, 2011)
В статті проаналізовано стан виробничої інфрнаструктури регіону, котра являється складовою розвитку регіону, передумовою покращення показників економічного та соціального рівня. In article the condition of an industrial infrastructure of region which is a component of development of region, the precondition of improvement of indicators of economic and social level is analysed.