Информационное обеспечение логистической деятельности предприятий АПК - Волошенюк, Т.А.; Наумова, Л.Н. (Економічні інновації, 2011)
Розглянуто проблеми розвитку поняття «логістична інформаційна система». Описана найбільш прийнятна для виробництв АПК структура логістичної інформаційної системи. Запропоновані необхідні технологічні вимоги до ERP-систем. The problems of development of the concept of "logistics information system" are viewed. The most appropriate production structure of logistics information systems for agricultural is described. The necessary technological requirements for the ERP-system are suggested.