Розширення інструментарію стратегічного планування - Воскресенська, О.Є.; Савчук, О.А. (Економічні інновації, 2011)
Розглянуто сучасні інструменти стратегічного планування. Досліджено можливості використання існуючих стратегічних інструментів для планування діяльності вітчизняних підприємств. Modern tool of the strategic planning is considered. Possibilities of using existing tools for strategic planning activities of domestic enterprises. Possible methods to evaluate efficiency of strategically planning are represented.